particulier

Schilderen is vakwerk, dus dat laat je het liefst uitvoeren door vakmensen toch? De Heeren van Nijkerk Schilderwerken zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerken en bieden topkwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Wat ook prettig is; u hoeft geen maanden te wachten op uw schilder. Wij zijn flexibel inzetbaar en passen ons graag aan uw planning of het nu gaat om een kleine of een grote klus; wij staan voor u klaar.

Schilderen, behangen en meer!

De Heeren van Nijkerk Schilderwerken biedt een compleet dienstenpakket. U kunt bij ons niet alleen terecht voor schilderwerken, maar ook voor behangen, houtrot reparatie, glas zetten, stucen en spuitwerkzaamheden. Al onze schilderwerken voeren we uit met oog voor detail. Uiteraard werken we altijd met topproducten, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Kortom, wij zijn het juiste adres voor al uw schilder-, behang- , stuc- en glaswerk!

Behangen of schilderen? Vrijblijvende Offerte en onderhoudsadvies!

Wilt u weten wat De Heeren van Nijkerk Schilderwerken voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor gratis onderhoudsadvies over uw bestaande schilderwerken kunt u terecht bij ons. Dit kunt u doen middels de offerte aanvraagknop op de homepage of stuur een mail naar info@deheerenvannijkerk.nl

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!